Intermodal

HŽ Cargo – Vaš prvi izbor u prijevozu rudača

Svake godine prevezemo više od milijun tona željezne rudače i ugljena, a naša su logistička rješenja skrojena prema jedinstvenim potrebama svakog našeg klijenta. Bez obzira na količinu ili vrstu tereta, naši će Vam stručnjaci osigurati sveobuhvatnu uslugu prateći Vas na svakom koraku logističkog lanca. Mi primjenjujemo najviše standarde sigurnosti i nadzora kako bismo osigurali da Vaš teret sigurno i pravovremeno stigne do odredišta. Konkurentne cijene naših usluga omogućit će Vam da smanjite troškove prijevoza bez ugrožavanja kvalitete usluga, a s našom aplikacijom RailPro moći ćete u svakom trenutku vidjeti gdje se točno nalazi Vaš teret.

Ne gubite vrijeme s nesigurnim i neučinkovitim prijevoznicima. Obratite se našim stručnjacima i osigurajte si vrhunsku uslugu po povoljnim cijenama.Zašto odabrati HŽ Cargo za prijevoz rudača?
Evo nekoliko razloga:

)

Dugogodišnje iskustvo

Derivati se ubrajaju u opasne tvari čiji prijevoz iziskuje posebne mjere opreza jer su lako zapaljivi i mogu uzrokovati veliku materijalnu štetu te ugroziti okoliš i zdravlje ljudi. Upravo zbog njihove osjetljivosti, prijevoz derivata podliježe posebnim propisima, zakonima i međunarodnim ugovorima. HŽ Cargo može se pohvaliti timom stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji razumiju složenost prijevoza derivata. Mi poštujemo najviše standarde sigurnosti i brinemo se da Vaš teret sigurno stigne na odredište.

)

Opsežna mreža

Naša opsežna željeznička mreža pokriva cijelu zemlju, pružajući sveobuhvatnu pokrivenost i jednostavan pristup čak i najudaljenijim mjestima. Bez obzira na to gdje Vaš teret treba stići u Hrvatskoj, mi smo tu za Vas!

)

Učinkovita i pravovremena dostava

Mi u HŽ Cargu shvaćamo važnost učinkovitog i pravovremenog prijevoza. S našim logističkim sustavom najnovije tehnologije i dobro održavanim voznim parkom, jamčimo siguran i pouzdan prijevoz.

)

Ekološki prihvatljivo rješenje

Biranjem željezničkog prijevoza s HŽ Cargom doprinosite zelenijoj budućnosti. Željeznički je prijevoz ekološki prihvatljiviji u usporedbi s drugim načinima prijevoza. On doprinosi smanjenju emisije stakleničkih plinova i minimizira naš ekološki otisak.

)

Prilagođena rješenja

Mi doista razumijemo da svaki klijent ima jedinstvene zahtjeve i potrebe. Zato Vam nudimo prilagođena rješenja koja odgovaraju Vašim specifičnim potrebama. Bilo da trebate jednokratnu pošiljku ili dugoročno partnerstvo, HŽ Cargo može pružiti fleksibilna i personalizirana prijevozna rješenja.

)

Konkurentne cijene

Naš je moto: „Najbolje usluge za najbolju cijenu”! Mi nudimo konkurentne cijene bez ugrožavanja kvalitete naših usluga kako bismo svojim klijentima osigurali najbolje rješenje po razumnoj cijeni.

Kontakt

Tražite li sigurno i učinkovito rješenje za prijevoz derivata diljem Hrvatske? Obratite se HŽ Cargu, vodećem željezničkom operateru u Hrvatskoj i regiji.

Kontakt osoba

Marko Gračak

E-mail: marko.gracak@hzcargo.hr
Prodaja: sales@hzcargo.hr
Tel: 099 317 3313