Aktualnosti iz tvrtke HŽ Cargo

HŽ Cargo d.o.o. i OV – Održavanje vagona d.o.o. na sajmu „Transport & Logistic“ u Münchenu

HŽ Cargo d.o.o. i tvrtka kćer OV – Održavanje vagona d.o.o.  sudjelovale su na međunarodnom sajmu transporta, špedicije i telematike „Transport & Logistic“, koji se održao u Munchenu od 4. do 7. lipnja 2019.

  • 07. 06. 2019.
Više

HŽ Cargo na sajmu transporta i logistike u Münchenu

HŽ Cargo i ove godine sudjeluje na vodećem međunarodnom sajmu transporta i logistike koji se održava od 4. do 7. lipnja 2019. u Münchenu, u Njemačkoj.

  • 09. 05. 2019.
Više

Gordan Žurga, direktor HŽ Carga, dobitnik nagrade Brand Leader Award

Zbog izuzetnog osobnog doprinosa u razvoju transportnog tržišta jugoistočne Europe, direktoru HŽ Carga Gordanu Žurgi dodijeljena je nagrada „Brand Leader Award“ na konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Europe i Dunavskog regije - TIL 2019”, održanoj u Beogradu.

  • 03. 04. 2019.
Više

Svečano preuzimanje manevarske lokomotive

Dana 22. veljače 2019.  u Slavonskom Brodu održana je svečana primopredaja manevarske lokomotive između OV - Održavanje vagona d.o.o. i  HŽ Carga d.o.o. s ciljem modernizacije voznog parka nacionalnog operatera HŽ Carga d.o.o.

  • 22. 02. 2019.
Više

Obavijest o pripajanju Agita d.o.o. osnivaču HŽ Cargu d.o.o.

Obavještavamo Vas da su skupštine društava HŽ Cargo d.o.o., koju čini ministar Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za osnivača Republiku Hrvatsku i skupština društva Agit d.o.o. koju čini Uprava društva HŽ Carga d.o.o. kao osnivača,  donijele Odluku o pripajanju društva Agit d.o.o. osnivaču i 100%-tnom vlasniku HŽ Cargu d.o.o.

Više