Aktualnosti iz tvrtke HŽ Cargo

Poziv za prezentiranjem IT rješenja

HŽ Cargo d.o.o. u cilju unaprjeđenja poslovanja planira optimizaciju i digitalizaciju poslovnih procesa vezanih uz prijevoz tereta željeznicom. Pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da nam se jave i prezentiraju svoja programska rješenja.

  • 22. 10. 2020.
Više

Obavijest kupcima u vezi prijevoza robe željeznicom

Nova atraktivna željeznička rješenja za Hrvatsku. Nova direktna veza Rail Cargo Group u suradnji s HŽ Cargom i SŽ Cargom iz i za Hrvatsku omogućuje brzi i promptni prijevoz robe bez obilazaka.

https://www.verkehr.co.at/singleview/article/rail-cargo

  • 06. 04. 2020.

HŽ Cargo d.o.o. i OV – Održavanje vagona d.o.o. na sajmu „Transport & Logistic“ u Münchenu

HŽ Cargo d.o.o. i tvrtka kćer OV – Održavanje vagona d.o.o.  sudjelovale su na međunarodnom sajmu transporta, špedicije i telematike „Transport & Logistic“, koji se održao u Munchenu od 4. do 7. lipnja 2019.

  • 07. 06. 2019.
Više

HŽ Cargo na sajmu transporta i logistike u Münchenu

HŽ Cargo i ove godine sudjeluje na vodećem međunarodnom sajmu transporta i logistike koji se održava od 4. do 7. lipnja 2019. u Münchenu, u Njemačkoj.

  • 09. 05. 2019.
Više

Gordan Žurga, direktor HŽ Carga, dobitnik nagrade Brand Leader Award

Zbog izuzetnog osobnog doprinosa u razvoju transportnog tržišta jugoistočne Europe, direktoru HŽ Carga Gordanu Žurgi dodijeljena je nagrada „Brand Leader Award“ na konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Europe i Dunavskog regije - TIL 2019”, održanoj u Beogradu.

  • 03. 04. 2019.
Više